Laci si k vareniu prizve známu tvár: Pozrite, s ktorou herečkou sú dobrými priateľmi!

Ladislav sa živí príležitostne ako herec, nie je preto prekvapením, že je priateľom známej herečky. V kuchyni mu dnes bude pomáhať Elena Podzámska!

Elenu Podzámku ste na JOJke mohli vidieť v nejednom seriáli. Od Paneláku po Kriminálku Kraj, kde si zahrala epizódnu postavu. Taktiež z dosiek divadla či filmov je divákom dobre známa. Eňa sa na čas z obrazoviek stiahla kvôli zdravotným problémom, dnes sa však ukáže v Bez servítky po boku Laciho, ktorý bude variť v Šamoríne. "Eňu som zavolal, lebo sme veľmi zadobre. Chcem mať vedľa seba osobu, ktorá mi dá podporu," prezradil dôvod výberu pomocnej kuchárky. Napriek tomu, že je medzi ním a herečkou viac ako dvadsaťročný rozdiel, vôbec by ste to pri pohľade na nich neuhádli. Eňa rozhodne nevyzerá, že minulý rok oslávila päťdesiatku! 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Zdroj: TV JOJ

Pomocnica v kuchyni síce menu dnešného hostiteľa schváli, no jeho najdôležitejší hostia budú mať nejednu výhradu. "Keby sa mi nedarilo v herectve alebo ako čašníkovi, prihlásim sa do väzenia ako kuchár," prezradí niečo o svojich kariérnych plánoch Laci, ktorý kritiku od hostí vezme s dávkou irónie. Skutočne, jeho spôsoby servírovania nebudú zrovna vyberané. Hlavné jedlo im nenaservíruje na tanieri, ale prinesie hrniec, v ktorom jedlo varil a nechá ich naložiť si samých! 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!