Kritizovať sa začne až v stredu: Do Betky sa neľútostne pustia! Jediný Laci sa jej zastane!

Doteraz sa držali na uzde, dnes však príde kritika a odnesie si ju Betka. Lacimu príde kritika ich súperov neopodstatnená!

Karin sa zjavne snaží zo svojho úspešného večera vyťažiť čo najviac. Obzvlášť po tom, čo včera Laci vôbec neohúril a na výhru si pravdepodobne nesiahne. U Karin hosťom chutilo podstatne viac, keď však dnes prídu k druhej dáme tohto týždňa, ostanú už z predjedla ohúrení. Betka si dá záležať na výzore, ktorý bude na jednotku. Pri chuti však už budú mať jej hostia viac výhrad!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Najviac kritická bude Karin, ktorá varila v pondelok, nebude však jediná. "Vkuse rýpali do tej Betky, tak som sa jej zastal," povie Laci, ktorý bude mať kritiky akurát tak dosť. Neodpustí si poznámku, že sa proti Betke Karin s Jožkom spolčili. "Nespikli sme sa proti nej, ale máme hodnotiť jedlo. Od pondelka do dneska som nemal poriadne slané jedlo," povie Jožko, prečo si neodpustí kritické slová. "Včera ste nehodnotili tak ako dnes. Beriem to osobne, lebo včera boli menej kritickí, a to teda bolo čo kritizovať," neodpustí si poznámku Betka. "Nechápem, prečo idú takto do teba, príde mi to, ako keby niečo hľadali," povie Laci, ktorý sa bude snažiť sériu kritických slov zastaviť! 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!