So street food menu ide Jožko na istotu: Zastaví ho kritika dám, vytočia ho do nepríčetna!

V minulosti pracoval ako výrobca pizze, dnes sa venuje pouličnému jedlu. Street food naservíruje aj hosťom. Ako Jožko celý týždeň sľubuje, na menu si dá poriadne záležať. Zastaví ho až kritika nežnejšieho pohavia!

Nie ja sa čomu čudovať,  že Jožko kritizoval, keďže je profesionálom v gastronómii. Ako hostia ocenia jeho menu? Keďže pôjde o street food, nebude chýbať hamurger či iné jedlá typické pre túto oblasť gastronómie. Hostí hneď v úvode večera donúti navliecť si rukavice, keďže bude jeho menu potrebné konzumovať vlastnými rukami. To nepoteší Betku ani Karin, keďže pracujú obe ako nechtové dizajnérky a je to pre nich pracovná pomôcka! 

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Ako hlavné jedlo pripraví burger, ktorý bude podávať v domácej žemli aj s domácimi hranolkami. Jedlo bude pripravovať priamo pred nimi, takže si hostia budú musieť chvíľu počkať. Nebude chýbať veľká porcia "To je to, čo som nikdy nejedla a nevidela?" Neodpustí si kritiku hneď pri príchode hlavného chodu Karin. Tá má od Jozefa veľké očakávania a burger jej ani Betke nepríde vhodný do súťaže o tisíc eur!

Zdroj: TV JOJ

Keďže bude Jožko neustále pripomínať, že je všetko domáce, Karin si neodpustí poznámku na to, či je domáca čili paprička, ktorá bude slúžiť len ako dekorácia. To kuchára poriadne naštartuje. "Každý sme tu pre niečo a neprišli sme si sem hľadať kamarátov, ale hovoriť názor a komentovať," prezradí Karin. "Pozval si nás na večeru za tisíc eur, ale podľa mňa street food nie je večera za tisíc eur," povie na rovinu Betka!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!