Kristína ukáže luxusné bývanie: Wow, veď to u nej vyzerá úplne ako v historickom múzeu!

Na Kristínu by ste možno nepovedali, že už je mamou dvoch detí a so svojím budúcim manželom to majú doma skutočne luxusne zariadené!

Dvadsaťštyriročná Kristína je mamou na materskej. Prvú dcérku mala, keď bola ešte sama dieťa, ako priznáva, pri druhom dievčatku dospela. V blízkej dobe s priateľom plánujú svadbu a šaty si dala ušiť až v Taliansku. Vyzerá to, že na luxus si potrpí nielen ona, ale aj jej manžel a svokor, ktorý renovuje drahé nábytkárske skvosty. Nimi si zariadila aj bývanie, z ktorého hostia stratia na chvíľu reč. "Dole je chata a hore je naša klubovňa," prezradí niečo hosťom, ktorí budú z bývania Kiky mierne zmetení, keďže sa ocitnú na pozemku, ktorý si aktuálne prerába jej svokor.

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Vonkajšok bude skrývať veľké poklady vnútri. "Keď som sedel pri tom stole, čakal som, že nás začnú obsluhovať nejakí sluhovia," prezradí svoje pocity jeden z hostí po tom, ako sa usadí za historický stôl. "Všetko tu dýcha históriou, je to tu pre nás veľmi vzácne," prezradí v Bez servítky Kristína, ktorá je na bývanie veľmi hrdá!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!