Helenka nesklame: Chutiť jej nebude skoro nič, to už nevydrží Miška, ktorá sa do nej pustí!

Filip sa celý týždeň prezentuje ako najmenej konfliktný typ. Prekvapí až dnes, keď si dupne po stole. Hádok žien bude mať dosť!

Po včerajšej dusnej atmosfére u Kevina sa aj dnes bude dať napätie krájať. Tentokrát však bude v centre pozornosti Helena. Už sme si za štyri dni zvykli, že najstaršej dáme tohto týždňa chutí len máločo. Prvý chod aspoň ochutná, pri druhom ani len to. "Dojedla som," povie po tom, čo zistí, že ide o bravčové pliecko, ktoré prekvapivo neľúbi. "Zase Helenka. Treba na to komentár alebo už pôjdem niekde na psychiatriu z nej?" neodpustí si poznámku Michaela. A pri tejto poznámke to neostane.

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Hele nebude chutiť mäso ani príloha. "Za päť dní ti nič nechutilo," všimla si nielen Miška. "Nemôžem sa pozerať na to, aký má znechutený ksicht," povie na rovinu Miška. "Nebudem jesť to, čo nechcem, nie som sviňa," ozrejmí Helena, aký má k jedlu postoj. "Nebudete tu kričať, dneska ste pri mojom stole," zakročí až Filip, ktorý bude mať ako hostiteľ toho akurát tak dosť. Na pokojného mladíka by tento rázny krok nikto netipoval. Filipa sa zastanú ostatní dvaja prísediaci. "Celý týždeň bol Filip milí a vy mu toto robíte pri stole," zakročí už aj Janka, ktorá sa zastane hostiteľa!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!