Kto je lepší kuchár? Enzov syn v Bez servítky zožal veľký úspech! Zopakuje si ho jeho otec?

Do Bez servítky sa vracia závan exotického Peru. Enzo je otcom úspešného súťažiaceho z Bez servítky. A syna si prizve aj dnes k vareniu!

Enzo pochádza z ďalekého Peru. Na Slovensko sa dostal vďaka svojej manželke, ktorú spoznal na lodi, kde obaja chvíľu pracovali a kvôli nej sa aj v tejto krajine usadil. Aktuálne pracuje ako finančný analytik. Je otcom dvoch detí - pätnásťročného Enza a dvadsaťdvaročného Paola. Práve Paola ste mohli vidieť v Bez servítky pred pár týždňami!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

"Bijem sa s Paolom, že kto bude variť, lebo aj on je dobrý kuchár," povie hrdý otec. Paolo si už reláciu Bez servítky vyskúšal na vlastnej koži, skúsenosti teda môže dnes predať otcovi. Enzo bude tým, kto bude varenie viesť, no Paolo nebude zaostávať. "Bez papriky neurobí Peruánec ani krok," prezradí v Bez servítky tajnú ingredienciu, ktorá robí peruánsku kuchyňu jednou z najlepších na svete. "Peruánec, keď je hladný, jednoducho musí variť," prezradí v Bez servítky Enzo, ktorý si tiež radšej navarí, ako by si kupoval jedlo z reštaurácie. Zožne menu Enza rovnaký úspech, aký mal v Bez servítky jeho syn? Ten si na konci týždňa siahol na výhru! 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!