Pred dvomi rokmi sa zasnúbili pred kamerami Bez servítky: Dočkali sa Leo a Polina svadby?

Možno si spomínate na účastníkov relácie Bez servítky, ktorí divákom priniesli chvíle plné romantiky. Leo a Polina sa pred kamerami dokonca zasnúbili!

Prešli už viac než dva roky, odkedy sa Polina a Leo zúčastnili relácie Bez servítky. A na konci ich kuchárskeho týždňa prišlo prekvapenie, ktoré nikto nečakal - Leo pred svojou milovanou pokľakol. Vtedy bola dvadsaťdvaročná Ukrajinka práve tou, ktorá sa veľmi chcela vydávať. Jej o deväťročný priateľ jej vyhovel a pokľakol dokonca pred kamerami. Prišla po dvoch rokoch od zasnúbenia vytúžená svadba?

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Vyzerá to, že svadby sa Polina zatiaľ nedočkala, no s Leom tvoria pár stále a neustále si aj prostredníctvom sociálnych sietí vyznávajú lásku a pridávajú zamilované fotografie. Leo začal podnikať, Polina písať. Obaja sa vzájomne ženú vpred. Novinkou je, že tiež začali tvoriť spoločný obsah na sociálne siete. "Možno ste si všimli, že sme s Polinou začali točiť. Máme jasný zámer - rozosmiať vás a cez humor zodvihnúť energiu každého, koho naša tvorba teší. Myslím, že drámy sme už mali dosť...," napísal k spolupráci s Polinou Leo. Ich vtipné videá nájdete na ich instagramových profiloch!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leo Prema (@premaoff)

 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!