Roman sa predvedie nielen ako kuchár, ale aj someliér: Videli ste už TAKÚTO degustáciu?

Roman pochádza zo Svitu, v letných mesiacoch však hory vymení za mestský vzduch. Hostí privíta v Bratislave a prekvapí nielen menu!

Pracuje ako barman, barista a čašník. Od drinkov a ich servírovania teda majú hostia veľké očakávania. Čo však menu? Roman prekvapí tým, že ani v kuchyni nie je ľavý. Dvadsaťdeväťročný Tatranec si pre hostí pripraví chutné a dobre vyzerajúce jedlá. Ešte pred konzumáciou však príde degustácia vína. Hostia ho nebudú mať naliate v pohári vopred, ako je zvykom. "Nemáte naliate vínko, pretože je červené a idem ho pred vami zdekantovať," adresuje hosťom a tí nebudú vedieť, čo sa bude diať. "Mám v tom trochu iný rituál. Na úvod prejdem trochou vína každým pohárom," prezradí. Víno sa tak podľa jeho slov otvorí!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Čo na to povedia hostia? "Podľa mňa okolo toho robil zbytočné divadielko," zaznie z úst Ruda. Pravdou je, že hostia sa nebudú vedieť dočkať jedla a nóbl prezentácia barmana ich natoľko neohúri. Nielen prezentácia vína však bude stáť za to. Latku jedál postaví Roman poriadne vysoko! 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!