Pri stylingu sa asi Biba a Zoli inšpirovali kultovým filmom: Kto je Winnetou a kto Ribanna?

Biba a Zoli sa dnes úplnou náhodou zladia tak, že budú vyzerať, že by mohli byť dablérmi postáv z kultového filmu Vinnetou!

Edita si dnes ide po výhru. Celý týždeň sa netají tým, že chce vyhrať a pripraviť najlepšie menu. Po napätej atmosfére v predošlé dni a nezhodách s Bibiánou to bude poriadne ťažká úloha. Tá bude mať dnes na Editku poriadne vysoké nároky. Vyzerá to však tak, že aspoň so Zolim došlo k uzmiereniu. To, že sú na jednej vlne, prezradí už ich zjav. "Si dnes nádherný ako Ribanna," povie Zolimu Edita, keď vystúpi z auta. "Mám tu aj koňa," povie Zoli hrdo. Narážať bude na Bibu, ktorá síce nebude mať vlasy vo vrkočoch, ale jej odev z veľkej diaľky môže pripomínať indiánsky. "My sa radi doberáme, ale všetko je to v rámci priateľských vzťahov," prekvapí vyhlásením Biba na adresu Zoliho, s ktorým si predošlé dni takmer skočili do vlasov!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Edita dnes nebude skrývať veľké ambície na výhru ani po tom, čo príde kritika na jej dnešné menu. Dnešná kuchárka pracuje v kolotočiarskom odvetví, no privyrába si tiež v mäsokombináte. Keďže je mamou dvoch synov, varenie je pre ňu na dennom poriadku. Prestieranie náhodou zladí do farieb oblečenia Bibiány. "My sme teraz najlepšie kamošky, faloš s. r. o.," povie na tento fakt. Zlepšia sa vzťahy súťažiacich aspoň počas akčného programu?

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!