Premúdreného Mareka budú mať všetci dosť: Odborník na Taliansko zvozí Sarah pod zem!

Sarah má len devätnásť rokov, no napriek tomu má v kuchyni dosť skúseností a tie sa bude snažiť zúročiť v Bez servítky. To by však nebol Marek, keby jej pokus o talianske jedlo neskritizoval!

Sarah študuje na obchodnej akadémii, no vo voľnom čase sa rada hrabe v motore od auta. "Snažím sa opravovať si svoje auto, na ňom sa v prvom rade učím. Rada by som bola automechanička," prezradí v Bez servítky. Zaujímavé aktivity strieda s tancovaním, za ktoré má niekoľko medailí a tiež varením. Najčastejšie pripravuje síce hranolky a cestoviny, no aj tie môžu ohúriť chuťové poháriky. Ako hlavný chod zvolí cestoviny v talianskom štýle, slovíčko talianske sa stane problémom pre Mareka, ktorý má Taliansko pochodené, ovláda taliančinu a často pripravuje jedlá inšpirované touto krajinou!

Ak si trúfate navariť za 1000 eur, prihláste sa ešte dnes na TOMTO ODKAZE! Každý účastník navyše získa 1000 eur!

Keď sa Marek spýta Sarah, či sú to talianske cestoviny, nechá na ňom, aby to zhodnotil. "Nie je to talianske jedlo. Ak by bolo, tak sme na veľmi zlej ceste," povie najväčší odborník tohto týždňa na Taliansko. Keď povie Zuzka, že si presne takto predstavuje cestoviny v talianskej reštaurácii, Marek bude prevracať oči. To už budú mať premúdreného Marek ostatní dosť. "Keď dám na niečo bazalku, je to talianske jedlo? Keď dám niekde ryžu, je to čínske?" Neodpustí si ironicky!

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!