Ukáže dnes svoju pravú tvár? Dušan si večer nenechá pokaziť a podpichovačného Peťa zotrie!

Včera predviedol Peter výkon, ktorý konkurenti ohodnotili zväčša kladne. Dušan však navarí ešte lepšie, a to sa Peťovi zrejme nebude príliš pozdávať, keďže si trúfa na výhru!

Dušan pracuje ako obchodný zástupca, no v kuchyni je viac ako doma. Pre hostí pripraví menu, ktoré ich prekvapí a zachutí aj exotickej Awe, ktorej Dušan pripraví dokonca variáciu s kuracím. Jediný, kto bude mať výhrady, bude tentokrát včerajší kuchár. Už sme zistili, že Peťo sa stravuje zdravo a ideálne konzumuje jedlá s čo najmenej kalóriami, žiadnym cukrom a minimom soli. Pri Dušanovom menu bude mať nejednu výhradu. A prísediaci toho budú mať akurát tak dosť!

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

Dušan včera konkurentovi na rovinu povedal, že jeho menu nestačilo na výhru, ten mu zrejme kritiku neprepáčil. Peter by však bol najradšej, keby sa všetci stravovali ako on. Problém bude hľadať v nezdravom menu Dušana. "Myslím si, že väčšina ľudí vrátane mojich súperov nerozumie zdravému stravovaniu," povie svoj názor Peťo. "Dnes ukázal svoju pravú tvár. Zistil som, že je prefíkaný," zaznie z úst Dušana po tom, čo už bude mať dosť jeho výhrad voči všetkému. "Určite mi chcel pokaziť večer," povie Dušan svoj názov v závere včera uňho, no nahnevať dnešného kuchára s jeho zásobou logických argumentov bude pre Peťa výzva!

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!