Na Jojku sa vracia Babula: Vo vynovenej kuchyni si trúfa zabodovať! Pozrite na ten luxus!

V pondelol sa divákom kulinárskej šou Bez servítky predstaví po viac než dvoch rokoch extravagantná a veselá štyridsiatnička Babula. Tá viac než varením zaujala svojím dychberúcim zariadením domu. To sa nedá nazvať inak ako kráľovské!

Štyridsaťsedemročná Emília Kissová, známa ako Babula je príležitostná herečka. Jej palác sa nachádza v Orechovej Potôni a hoci zvonku pôsobí pomerne nenápadne, po otvorení dverí na každého hosťa čaká šok. Domácnosť temperamentnej blondínky je totiž zariadená v kráľovskom štýle. Zo všetkých strán sa blyští zlato, krištáľ a dych vyráža brokát či zdobený zamat. Už na prvý pohľad tak Babulin dom pripomína známu nehnuteľnosť bývalých manželov Mojsejovcov z košického Pereša.  

Vyzerá to, že po dva a pol roku už nemá čím Emília zaujať, opak je však pravdou. Zmenu výzoru síce nemožno badať na jej vzhľade, no za to kuchyňa dostala novú tvár.  Tá rovnako srší luxusom ako zvyšok domu. Ak ste prvú účasť Babule v Bez servítky nestihli, pozrite si nové časti od pondelka, kde sa predvedie s novou dávkou síl. Hneď v pondelok privíta hostí u seba v luxusnom "paláci" a povie, čo má od poslednej účasti ešte nové! 

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17.50 na Jojke!