Sľubovala cukrárenský zážitok, no vyjde s pravdou von: Nikola nie je žiadna cukrárka!

Hoci má len dvadsaťšesť rokov, v kuchyni sa cíti ako doma. Hosťom sľubovala hlavne sladký zážitok, keďže o sebe od pondelka hovorí, že je cukrárka!

Nikola je napriek mladému veku už vydatá a s manželom býva v novom domčeku. Kuchyňu si zariadila podľa svojich predstáv, tak nie je prekvapením, že sa jej v nej dobre varí. Na pomoc si síce prizve maminu, no tá bude len pomocnou silou. Hostí prekvapí nie len outfitom, ktorým zatieni aj Babulu, ale najmä dezertom! 

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

Ten však bude skôr nemilým prekvapením. Po lahodnom menu pristane hosťom na stole malá miska s čokoládovou penou. Hostia skutočne čakali viac. "Za mňa je to veľmi jednoduchý recept, ja som ani nič ťažké nechcela robiť," zaznie z úst Nikoly. Hostia ju zasypú kritikou za to, že si nedala so sladkou bodkou viac práce. Konkurenti budú od odborníčky na sladké čakať viac. Z Nikoly však napokon vypadne, že cukrárkou je len na základe samoučenia. "Chcela by som povedať, že nie som vyučená cukrárka, som samouk, pracujem ako finančný poradca," vyjde s pravdou von a to hostia len tak neprekusnú! 

Sledujte Bez servítky každý pracovný deň o 17:50 na JOJke!