Ľubošov drsný výbuch: Bez dôvodu sa pustí do všetkých naokolo, Barboru doženie k slzám!

Dnešný výbuch nikto nečakal. Ľuboša zle naladia outfity jeho hostí, a to natoľko, že sa bez dôvodu pustí do všetkých z nich!

Štyridsaťšesťročného Ľuboša možno charakterizovať ako samostatnú jednotku. Rozvedený a bezdetný, ako sám hovorí, k dispozícii. "Páčia sa mi ženy, ktoré, keď otvoria ústa, povedia niečo rozumné," netají sa svojím typom ženy. Invalidný dôchodca má za sebou vážnu operáciu chrbtice. "Mamina mi zomrela pred tromi rokmi na Vianoce," prezradí v Bez servítky. Pri varení ho dobrá nálada neopustí, no pri zazretí svojich dnešných hostí ho rýchlo prejde. "Keď prišli, mal som z nich pocit, že ma chcú provokovať," zaznie z úst hostiteľa. Bez dohody sa totiž všetci obliekli do čiernej!

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

Prípitkom pre hostí bude uhorková šťava, keďže Ľuboš, ako sám vraví, nepije. To neznie ako dobrý začiatok večere. Po tom, čo si hostia sadnú za stôl, stále to Ľubošovi nedá a bude od nich vyzvedať, prečo sú v čiernom. "Ja som povedala, že prídem v čiernej a všetci sa ku mne pridali," ozrejmí Monika. Ľuboša to veľmi zle naladí a hostí viac nebude považovať za priateľov. Bez zjavného dôvodu sa pustí do každého zo svojich hostí. Najmladšej Barbory sa dotkne natoľko, že neudrží slzy po tom, čo bude narážať na farbu jej vlasov a inteligenciu. Keď ponúkne hosťom víno, ostanú ako obarení, sám si totiž naleje. Na ospravedlnenia už bude neskoro! 

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!