Najväčšia kritička tohto týždňa poriadne sklame: Nič domáce a s menu návrat do minulosti!

Tri dni komentovala každý jeden detail u svojich konkurentov, ona si však so svojím menu nedá príliš veľa práce. Jedlá síce nebudú najľahšie, no takmer nič nebude domáce, a to mala kuchárka snahu. Že by sa jej kritika vrátila v podobe nevydareného menu?

Po dnešku mnohí ani nečakali, že sa stretnú pri jednom stole. Gabiky si však nakoniec k sebe sadli. Vyzerá to však, že kritiku spočítajú mladšej z menovkýň dnes všetci. Už pri príchode predjedla príde prvé sklamanie. Bageta bude kupovaná, a to napriek tomu, že mala Gabika pokus robiť domácu, no zlyhal. "Mám pocit, že sme sa vrátili naspäť do nejakých vývarovní," povie svoj názor Janis. Staršia z Gabík si vďaka retro predjedlu zaspomína na svoju svadbu. Bude hlavné jedlo lepšie?

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

Sviečková je klasikou u viacerých rodín, týmto jedlom sa asi nič nedá pokaziť. Alebo áno? Sviečková nebude sviečková, mäso bude z bravčovej panenky a šľahačka bude zo spreju. "Šľahačka sa mi zgrcla," povie na rovinu Gabika, ktorá si pri varení neodpustila ani slzičku po tom, čo jej nejedna zo surovín nevyšla. Tu už zaúraduje staršia z Gabík, ktorá jej včerajšiu kritiku u nej doma spočíta. Nebude jediná! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!