Atmosféra ako na pohrebe a jedlá pre malé deti: Patríciu si dnes konkurentky podajú!

V dámskom týždni dnes pokračuje Patrícia, ktorá si pre hostky pripraví bezmäsité jedlá. Tie neohúria. Horšia než jedlo však bude atmosféra pri stole!

Tridsaťpäťročná Patrícia pracuje ako opatrovateľka a má dvoch synov, ako sama hovorí, vlastne až troch. Aj svojho manžela za jedného považuje. Keďže varí prevažne pre svoju rodinu, jej menu bude také, ako preferujú jej deti. Chody budú bez mäsa a domácich surovín bude nedostatok. Hostky hneď u úvodu zarazí, že Paťa nerobila domáci chlieb! 

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

"Čo sa týka jedla, zatiaľ si hostiteľka s hviezdičkou, ale trošku si ticho. Čo si nevyspatá?" Všimne si Simona. No nie len Simona zaregistruje, že je dnešná hostiteľka potichu. Pri ďalšom chode si už neodpustia konkurentky ostré slová na jej mĺkvosť. "Si aj v bežnom živote taká tichšia?" Spýta sa Lucia. Erika si však neodpustí na adresu Paťky poriadne ostré slová. "Ten dezert mi príde tak, ako tvoja nálada pri stole. Katastrofa čistá. Je tu nuda," povie Erika, ktorá večer prirovná k atmosfére ako na pohrebe a vyrazí tým Paťke na chvíľu dych. Ako tento večer dopadne?

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!