Erika sa po kritike od Simony zdvihne od stola: Emotívny večer nielen ju doženie k slzám!

Lucia dnes zdvihne latku poriadne vysoko. Pre svoje hostky si pripraví menu, ktoré je podľa jej slov na výhru. Nie len jedlo, ale aj emócie sa dnes budú dať krájať!

Bratislavčanka Lucia žije už niekoľko rokov na Záhorí, preto bude jej menu inšpirované touto oblasťou. Stupavská kapusta je veľmi zdravá, no nie je to voľba pre každého. Pre Eriku bude moc kyslá, a to vytočí Simonu. "To, ako keby sa niekto sťažoval, že citrón nie je kyslý," povie jej na to Simona. Opäť bude v hre nedostatok soli. Tej nemá Erika nikdy dosť. To, že každý má svoje chute je normálne, ostatné kuchárky však nebudú s jej jazýčkom stotožnené. "Uráža ma, že nerešpektujú môj názor," vyjadrí sa Erika. Simona už bude mať dosť neustálej kritiky každého jedla od Eriky!

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

"Ja hovorím, že je to taktika," vyjadrí Simona svoj názor na to, že nie je Erike nič dosť slané. "Ty mi skáčeš do reči, ja mám toho dosť," zaznie z úst Simony. Tá si neodpustí na jej adresu poriadne ostré slová, ktoré ju nenechajú chladnou. "Ak chceš, aby som na teba prevrátila stôl a utrela s tebou podlahu, nech sa páči," vyprskne Erika, ktorá sa vzápätí na to zdvihne od stola. Ako tento večer dopadne?

​Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!