Aďa je psychicky nestabilná a Miriam sa má vypchať: Súperky si dnes nedarujú milého slova!

Aďa má k jedlu celkom blízko. Jej prácou je rozvoz jedál. Podľa Kiky však bude jej menu pripomínať "menúčko" z odľahlej dediny. Miriam zase dnešná hostka odpíše krutými slovami!

Budeme sa dnes riadiť heslom "to najlepšie na koniec"? Zrejme to bude skôr opak. Adriána si pre hostí pripraví menu podľa svojich chutí. Tým ulahodí najmä Rii, pre ktorú to bude menu presne pre ňu. Kika ani Miriam z tohto jedálneho lístka nebudú nadšené. Napriek tomu, že je Kika fanúšičkou mäsa, ktorého dnes bude dosť, jedlá budú premastené a taniere špinavé. To však nenaštve Kiku až tak veľmi. Vytočí ju až poznámka na adresu jej konkurentky. Najmladšej Miriam sa dotkne Aďa ostrými slovami. Jediná, ktorá ostane bez slov bude Skarlet! 

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

Miriam odpíše dnešná hostiteľka poznámkou, že býva v garsónke. Mima totiž zažartuje, aby jej netrvalo doniesť hlavné jedlo príliš dlho. To  však nebude všetko, poznámkou, nech sa dá vypchať naštartuje aj Kiku, ktorá sa zastane najmladšej z pätice. Kika si zase nájde na tanieri vlas, ako jediná spomedzi dám. Bude to od Adriány pomsta za to, že si nesadli?

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!