Horúci štart týždňa: Tanec v podpätkoch, parochňa a dúhová vlajka, ktorá rozdelí hostí!

Tento týždeň sa v Bez servítky opäť stretne partia zaujímavých ľudí. Niektorí si sadnú na prvú a iní, ako to už zvykom býva, na žiadny pohľad. No bude už dnes veselo!

V partii tento týždeň uvidíme sympatických mladých ľudí. Ako prvá navarí tanečníčka Klára, ktorá hostí privíta v Prievidzi. Jej menu bude moderné a plné cesnaku. "Mám rada bláznivých ľudí a mám pocit, že tu sedím s mŕtvolami," neodpustí si poznámku prvú kuchárka tohto týždňa. Mohlo by to vyzerať, že týždeň sa bude rozbiehať pomaly, opak je však pravdou. Klára je milovníčkou vysokých podpätkov a tie zakomponuje aj do svojho programu!

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

Nebolo by nič zaujímavé na tom, že dve dámy donúti navliecť si túto obuv, no aj zvyšní dvaja páni z tohtotýždňovej zostavy budú nútení vyskúšať si, aké je to chodiť v niečom takomto. A nielen chodiť, hostia budú v podpätkoch musieť tancovať. Pre Kláru - ako tanečníčku - nie je problém nosiť poriadne vysoké "štekle", no aj niektoré ženy s tým majú problém, nie to chlapi. Ako to dopadne? "Ja neviem ani, ako sa to oblieka," zaznie z úst jedného. Ďalší sa však tejto skúsenosti poteší, pretože je pre každú srandu. Ukáže sa, že viac než páni budú podpätkami trpieť dámy tohto týždňa. A práve dve ženy si už v úvode týždňa nesadnú. Klára jednému z hostí zo srandy navlečie na hlavu parochňu, to bude už Lydka krútiť očami. Keď prinesie dúhovú vlajku, ich dve to názorovo úplne rozdelí!  

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!