Dnešný večer má byť o Mirke, no hostia sa pustia do Lydky: Tieto ostré slová jej neodpustia!

Mirka je na materskej skoro dva roky a venuje sa najmä domácnosti. V kuchyni je po rokoch mamičkovania zdatná. Otázkou je, či to bude stačiť aj jej hosťom. Na pretras príde aj včerajší večer!

Lydka si včera pre hostí pripravila výdatné menu, preto hostia dnes ocenia menej mastné a presolené jedlá. Na druhej strane ich sklame, že Mirka pracovala len s kúpenými surovinami. Ako predjedlo hosťom naservíruje šalát Caprese. Klasiku, ktorou sa nedá nič pokaziť, no práce na tomto jedle bolo minimum. "Možno sa to aspoň bude dať jesť. Lepšie jednoduchšie a chutné jedlo ako niečo, čo sa nedá jesť," povie na obhajobu svojho predjedla dnešná kuchárka a nebude sa dať nevšimnúť, že naráža na včerajší večer!

Chcete si zarobiť tisíc eur za týždeň varenia a spoznávania nových ľudí a chutí? Prihláste sa na TOMTO ODKAZE!

Hlavné jedlo bude prácnejšie, no téma opäť padne na nepodarený včerajšok. "Z dneška neodídem určite hladná," povie Klára. "Je zákerné, že to na mňa dnes vyťahujú, keďže dnešok nie je o mne," povie Lýdia, ktorej nepadne dobre, že aj dnes ju musia konkurenti riešiť. "Mám problém s tým, že si kritická až príliš a pri tebe sa nikto nenajedol," adresuje Lýdii Mirka. Ako dnešný večer dopadne? 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!