Večer v znamení hrôzy a desu: Dnes tu vidíte moje pravé ja, vyhlási Patrik a všetkých šokuje!

Patrik si tento týždeň divákov získal svojou pohodovou a veselou náladou. Preto bude prekvapením, keď dnes hostí vystraší!

Stredoslovák žije v chalúpke v Liptovskej Porúbke. "Toto je môj dvesto ročný domček, po ktorom som celý život túžil," prezradí dvadsaťosemročný Patrik v Bez servítky. Pri domčeku má aj záhradku a historickú fresku zo známej rozprávky. Je skutočne obdivuhodné, že takého mladého človeka to zavialo k tradičnému bývaniu. Patrik pritom pracuje s počítačmi, možno aj preto preferuje oddych v domčeku v lone prírody. K vareniu si prizve milovanú mamičku. Možno by ste čakali, že sa inšpiruje mama kuchyňou, jeho menu však bude poriadne vzdialené od našich tradičných chutí. Inšpiráciu bude hľadať v Mexiku! 

Ak ste fanúšikmi Halloweenu, možno viete, že v Mexiku slávia obdobný sviatok zvaný Dia de Muertos. Práve ním sa bude Patrik počas svojho večera inšpirovať. "Mysleli ste si, že tu dnes budeme kvôli zábave. Dnes to bude o atmosfére, emóciách, pocitoch. Dnes tu vidíte moje pravé ja," začne pri stole na oko vážny hostiteľ. Aj jeho prestieranie bude poriadne strašidelné - nebudú chýbať lebky a strašidelná kniha. Ako sa tento večer bude páčiť jeho hosťom a kto sa napokon stane víťazom celého týždňa? 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!