Záplava červenej, ruží a zaujímavé menu: Jediný chlap týždňa si u dám vysoko šplhne!

Jediný chlap týždňa môže zamútiť vodu. Dámy si uctí skutočne honosne. Nebude chýbať záplava červenej farby a čerstvé ruže, ktoré potešia oči konkurentiek!

Dnešný kuchár je milovníkom aktívneho pohybu. Cvičí, posilňuje, rád chodí do prírody, no vo voľnom čase tiež vyrába machové obrazy. Multifunkčnosť Juraja dopĺňa to, že tridsaťtriročný chlapík miluje varenie a pracuje ako kuchár, napriek tomu, že v tomto odbore nie je vyučený. Kuchtenie však miluje už od detstva, a preto sa v povolaní našiel. Rád skúša netradičné kombinácie chutí a mexickú fúziu v kuchyni. 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Môže sa zdať, že Jurajova snaha vyhrať bude očividná, v skutočnosti si však bude chcieť dámy uctiť a vie, čo sa patrí. Dámy jeho snahu ocenia. "Cítila som sa ako v nebi," zaznie z úst Nikol. "Na chlapa až nezvyčajne pekné," povie zase Barbora. "Romantika na stole," neodpustí si slová ani Zlatka. Prekvapí nie len samotným prestieraním, ale aj menu, ktoré hostky prekvapí. Juraj bude variť sám a do jedál vmieša to, čo má rád. Nebudú chýbať pre mexickú kuchyňu typické suroviny, ani netradičné chute. Má Juraj týmito jedlami šancu zvíťaziť? 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!