Salaš v Indii: Luna prekvapí tradičným menu! Filip nedá kombináciu kyslej kapusty a mlieka!

Nikola, ktorú všetci volajú Luna, je neprehliadnuteľná žena. Na tele má desiatky tetovaní, ktoré si nemožno nevšimnúť. Ako to má s varením? Jej menu vás možno prekvapí!

Tridsaťdvaročná Nikola pracuje ako krupiérka, no ak by šla do Inkognita, možno by hádačom ako prvé napadlo, že pracuje v tetovacom štúdiu. "Mám potetované takmer celé telo okrem chrbta, ten je úplne čisto biely, aj tak zostane. Jedno je pre mňa špeciálne, to mi nakreslila dcéra na Vianoce a ja som si to dala vytetovať," prezradí v Bez servítky potetovaná kráska a ukáže kresbu na ruke, ktorá pre ňu znamená viac než ostatné. A ako to má s varením? Možno by ste neuhádli, že zvolí na tanieri slovenské klasiky!

Zdroj: TV JOJ

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Lunu by ste rozhodne na menu, aké dnes uvidíte netipovali. "Ľudia majú veľa, sťažujú sa, že majú málo. Podľa mňa to je len nenásytnosť. Myslím si, že nemajú nedostatok, len sú nenažraní," zaznie z úst dnešnej hostiteľky, ktorá tak zotrie hocijaké výhrady voči jej predjedlu. Tým budú jednoduché placky s kapustou. Jedlo, ktoré poznali naši predkovia veľmi dobre. A pri múčných pokrmoch ostaneme aj pri hlavnom chode. Na stole hosťom pristanú tradičné šúľance. Nejednému pripomenú čas vianočný. K tomuto pokrmu nebude chýbať pohár mlieka miesto alko drinku. "Ja si pamätám, ako to dopadlo, keď som naposledy zmiešal kyslú kapustu s mliekom," spomenie si Filip pri Luninom menu na nepríjemnú spomienky. Tomu bude večera u Nikoly pripomínať salaš, iným zase návštevu u babky. "Cítim sa ako v indickej kolibe," prezradí večný kritik. Lunin príbytok je inšpirovaný aj prvkami z tejto krajiny, čo neujde očiam hostí. Ako zvládnu jej konkurenti takýto mix krajín? 

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!