Nela prekvapí tradičným menu: Domáce knedle, buchta ako od babky, ale ten výzor? Sklamanie!

Od Nely majú konkurenti veľké očakávania. Mnohých prekvapí, aké menu Češka v Bez servítky zvolí!

Nelu Slovákovú netreba špeciálne predstavovať. Je podnikateľka, má vlastnú značku plaviek, a tiež známa influencerka. Síce by mal o ňu nejeden pán záujem, ukázal to koniec koncov včera aj Martin, krásna blondínka, pôvodom z Moravy, randí so slovenským hokejistom Lukášom Kozákom. Pár tvoria už krásnych päť rokov. Zrejme aj svojmu partnerovi Nela vyvára. "Za to, že takto super varím by som chcela poďakovať svojej babičke," zaznie z úst blondínky, ktorá prekvapivo nezvolí moderné menu, ale naopak - českú klasiku. Prekvapením bude ne-český prípitok. "Je to taký paradox. Slováková chodí so Slovákom. Nakrúca slovenské Bez servítky a ešte tu má slovenský drink," zaznie z úst hositeľky! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Viac než pretieranie si hostia po tom, čo si sadnú za stôl u Nely, všimnú naštvaný výraz u jednej z dám. Ňou bude Soňa, na ktorú zrejme až dnes doľahla kritika z jej večera. "Bolo to dlho. Budem to zohľadňovať pri bodovaní, lebo si mi zobrala môj čas," zaznie z úst vytočenej Soničky, keďže hostia budú na samotnú degustáciu čakať dlhšie, než by im bolo milé. "S týmto prišla súťažiť o tisíc eur? Normálne staničný bufet," neodpustí si ani Martin, pre ktorého je Nela múzou, kritiku. "Ona, keď mala stajlovať jedlo, stajlovala seba," pomyslí si včerajší kuchár. "Nely prepáč, je to pre mňa sklamanie. Som z toho hotový," povie jej. Nela sa po kritike zdvihne od stola. Hostí pri tom neohúri ani fakt, že robila domácu knedľu a buchty! 

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!