Večeriame dnes miesto u Jakuba na pohotovosti? Marek pri programe takmer príde o prst!

Dnešný večer v Bez servítky sa nečakane zmení na zachraňovanie prsta jedného z kuchárov!

Tento týždeň prináša návraty kuchárskych legiend Bez servítky. Opäť uvidíme aj Jakuba, ktorý v živote napriek mladému veku vyskúšal rôzne štúdia aj profesie, získalo si ho najmä varenie. Aktuálne Jakub pracuje ako kuchár. "Za môj život som prešiel šesť škôl, vyhodili ma z dvoch futbalových klubov, asi som nebol dobráčisko," zaznie z úst dnešného kuchára. Napriek mladému veku svojím varením oslňuje. Dnešné menu bude poriadne luxusné a vychutené. Až na pár nedostatkov, by sa dalo povedať, že má Jakub šancu na výhru!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Keď privíta hostí v rodičovskom dome, prvý bude nasledovať program. Kuchárska tematika sa dotkne aj "zábavnej časti" večera. Jakubovi hostia budú musieť strúhať mrkvu a následne ju zmestiť do sklenej fľaše. Vyhrá ten, ktorému sa tam vojde celá ošúpaná mrkva ako prvému. Súťaživosť chlapi tohto týždňa nezaprú. Bezhlavo sa pustia do šúpania. Najviac energie vydá Marek, ktorého bude táto aktivita takmer stáť prst. Bude vyhrávať, no pri šúpaní sa tak nešťastne poreže, až si ošúpe veľkú časť kože z prsta a krvou bude pokrytá aj mrkva. "Ostal mi tam prst. Ešte som sa takto nikdy neporezal" zaznie z úst Mareka, ktorému pri pohľade na množstva krvi z jeho prsta nebude všetko jedno. Jeho prst bude zachraňovať samotný hostiteľ. Vyzerá to, že dnešný večer by miesto u Jakuba mohli dnes kuchári stráviť na pohotovosti! 

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!