TOTO od kamoša nečakal: Po kritike od Maťa bude Marek váhať, či servírovať hlavný chod!

Marek si to dnes v Bez servítky odvarí po štvrtýkrát. Prvú aj druhú výhru daroval, jedna skončila aj u kolegu Jimmiho, poslednú výhru tiež rozdal. Bude dnešné varenie opäť premenené na víťazstvo? Vyzerá, že výhru by si prial aj niekto ďalší!

Marek svoj kuchársky talent už v Bez servítky ukázal. Pre hostí si opäť pripraví menu z kvalitných surovín. Na svojich hosťoch určite nebude šetriť. Ako predjedlo zvolí Foie gras, tradičnú francúzsku špecialitu, ktorú sme v Bez servítky už videli. V jednej z epizód ju priniesla kuchárka v hotovej - kúpenej - podobe. Ako vyzerá časť jej prípravy sa môžete dozvedieť vďaka Marekovi. Otázkou je, či bude jeho hosťom delikatesa chutiť. "Prisahám na všetkých svätých, že mne nejde o výhru," povie Marek v Bez servítky nie po prvýkrát! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

 "Sme v súťaži, tak hodnoťme, ale spravodlivo," povie Marek svoj názor po kritike prvého chodu. "Kritika a Marek nejde vôbec dohromady," oponuje mu Martin. Nebude jediný, kto si neodpustí kritické slová, no z úst Martina ich bude najviac. "Maťo nechcel dopustiť to, aby som vyhral štvrtýkrát. Nie je objektívny," povie svoj názor dnešný kuchár. "Pozval by som vás na hlavné, otázka je, či vám ho chcem dať," na rovinu povie Marek po tom, čo ostré slová neminú ani jeho polievku. Marek je však typ, ktorý sa rozhodne nezdáva a hlavným jedlo môže stále zamiešať karty. Pôjde zo strany Martina o objektívnu kritiku alebo len taktiku? Jediný bude mať výhrady takmer ku všetkému. "Toľko kritiky som nedal, koľko som dostal dnes," povie Marek a prizná pred konkurentmi, že má na krajíčku slzy! 

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!