Prekvapivý vianočný špeciál: Tento týždeň uvidíme proti sebe v Bez servítky variť manželov!

Bez servítky prináša nielen zaujímavú inšpiráciu na varenie, ale aj spoznávanie nových ľudí. Tentokrát však nepôjde pri dvoch z piatich kuchárov o zoznamovanie!

Minulý týždeň ste v Bez servítky mohli vidieť mikulášsku edíciu, tento týždeň uvidíme Vianocami inšpirované vydanie obľúbenej kuchárskej šou. Okrem chutných receptov a vianočnej výzdoby sa stretneme opäť so zaujímavými ľuďmi. K stolu si spolu sadnú dokonca manželia. Tí sa prihlásili do relácie obaja, každý však so želaním ísť do nej sám za seba!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Hneď na úvod dňa privíta prvý z kuchárov u seba doma len troch hostí. Tí sa budú diviť, kde je posledný z pätice. Do partie bude chýbať už len Mikela, manželka dnešného kuchára. Tá si odbehne rovno z domu hostiteľa von doslova len pre drink a naspäť dnu na večeru. Ako to vezmú ostatní hostia? "My sme sa hlavne neprihlásili do tejto súťaže ako manželský pár, ktorí stojí pri sebe, ale vyslovene ako súperi. Ideme natvrdo proti sebe," zaznie z úst Mikely. Miro neberie svoju manželku ako konkurenciu, pretože si o sebe myslí, že je lepší kuchár. "Pre mňa nie je súper, ja už som ju videl, mňa neprekvapí," zaznie z jeho úst. Tá, samozrejme, trvá na tom, že v kuchyni je lepšia ona. Miro si k vareniu však prizve profesionála - svokra - ktorý je majiteľom reštaurácie! 

Sledujte vianočné Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!