Adamovi začne až dnes vadiť, že súťažia manželia: Si taktik a falošný hráč, odkáže mu Miro!

Včera to nevyzeralo tak, že by mal niekto problém s manželským párom v súťaži. Už dnes sa však začnú objavovať negatívne ohlasy na túto skutočnosť!

Miro nastavil latku poriadne vysoko. Jeho menu by pokojne hostia ohodnotili tisícimi eurami, stále sú tu však ďalší štyria, ktorí si na výhru chcú trúfnuť. Azda najväčšie ambície má Adam, ktorý dnes veľmi kladne ohodnotí Simonino menu. Na tom by nebolo nič zvláštne, ak by to ostatným neprišlo ako taktika z jeho strany. Miro totiž trvá na tom, že jeho menu sa s tým dnešným nedá porovnať. Simonke sa niekoľko vecí nepodarí, tie však bude Adam prehliadať a pri stole vyjde von so slovami, ktoré neprekvapia, no doteraz mu tento fakt nevadil!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"To, že ste sa prihlásili do tejto relácie ako manželský pár tiež nie je voči nám moc fér," zaznie z jeho úst pri stole u Simony. Je normálne, že s tým nie je každý okey, na druhej strane, včera tvrdil Adam niečo úplne iné. "Adam je taktik a falošný hráč," zaznie z úst Mira, ktorý sa ho bude snažiť prekuknúť. "Raz hovorí tak, raz tak, Adam si nestojí za svojím slovom," prezradí svoj názor tiež Simona, ktorá sa v tomto s Mirom zhodne. "Keď ja niečo vyhrám, tak všetko pôjde ako dobrovoľný dar," povie Adam na obranu. Manželia v Bez servítky sa zase netaja tým, že chcú výhru použiť na cestovanie! 

Sledujte Bez servítky od pondelka do piatka o 17:50 na JOJke!