Adamovi dnes hostia nič neprepáčia: Luxusné jedlo z fastfoodu alebo "špinavá" hra manželov?

Adam sa celý týždeň u svojich konkurentov netajil svojím kritickým jazýčkom. Preto nie je prekvapením, že od neho hostia čakajú stopercentný výkon v kuchyni!

Včerajší záver večera priniesol hádku medzi Mikelou a dnešným kuchárom. To, že kritizoval menu jeho manželky mu zrejme dnes spočíta aj Miro. Práve manželia nenechajú Adamovi nič len tak a budú si všímať každý detail jeho menu. Predjedlo - krevety - ako tak obstojí, aj keď sa bude Mirovi zdať porcia extrémne malá. Niektorým bude vadiť výber jedla. Keď príde na rad hlavný chod, reakcie budú zmiešané. Losos s pistáciami. Zaujímavá kombinácia alebo luxus?

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Dotklo sa ho to a začal prskať," postrehne Miro po tom, čo hostiteľovi adresuje kritické slová. "U mňa si týmto pohorel," povie po dojedení pondelkový kuchár. Adam si kritiku len tak nenechá. "Snažíš sa stále byť stredobodom pozornosti, keď je Mikela ticho," oponuje mu na kritiku dnešný kuchár. Podľa Mira by rovnako chutilo aj jedlo z fastfoodu. "Cítil som sa byť ukrivdený. Myslím, že Mikela s jej mužom začali hrať nejakú špinavú hru. Asi dobrú reštauráciu nevideli ani z rýchlika. Príde mi to, že jeden názor opakujú," opíše manželský pár Adam, ktorý si bude za svojimi jedla stáť. "Čakala som gastronomický zážitok, toto nie je gastronomický zážitok," zhodne sa so svojou polovičkou Mikela. Ako tento večer dopadne a kto sa napokon stane víťazom?

Sledujte finále Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!