Aké predjedlá a polievky vás v Bez servítky najviac zaujali? TIETO recepty musíte vyskúšať doma!

Tento rok bol bohatý na chutné recepty. V Bez servítky sa naši kuchári rozdelili na dva tábory. Tí, čo ako prvý chod zvolili polievky, a tí, ktorí preferujú predkrmy. Niektorí dokonca pripravili obe možnosti a vyhli sa tak sladkej bodke!

K Bez servítky patria chutné a inšpiratívne recepty. Po skončení každej epizódy v TV pre vás máme na webe nachystané chutné recepty z danej časti. Možno si ich hneď utekáte opísať, ak však nie, radi vám ich pripomenieme. Napriek tomu, že v našich končinách by ste to hádali skôr na polievku ako prvý chod, čoraz viac kuchárov volí predkrm. Niekoľko sa ich vydarilo aj v poslednej sérii. Z top tri na poslednom mieste skončil tento recept. Možno by ste povedali, že ide o veľmi jednoduché jedlo. Ide skutočne o jednoduchý, za to veľmi chutný cestovinový recept. Pomyselná strieborná priečka patrí masovým guličkám s paradajkovým pretlakom. Nátierky patria medzi top voľbu na predjedlá, inak tomu nie je ani v recepte, ktorý si vás v poslednej sérii najviac získal!

Treticu polievok otvára netradičná polievka z gaštanov. Možno vás prekvapí, že aj keď túto jesennú surovinu nemáte radi, v polievke vie zohrať zaujímavú rolu. Paradajková patrí medzi top voľby v polievkach. Netradične tradičný recept z dielne Bez servítky ohúri možno aj vaše chuťové poháriky. To, že východ našej krajiny je známy zaujímavými receptami, nie je tajomstvo. Jeden si vás dokonca získal natoľko, že ste si naň klikli najviac. Ide pritom o klasickú východniarsku mačanku!

Zdroj: unsplash.com

Bez servítky sa na obrazovky TV JOJ vracia už 8. januára 2024 s novými časťami!