Ako chutí menu z reštaurácie s michelinskými hviezdami? Na TOTO Slováci nie sú pripravení!

Relácia Bez servítky sa po vianočnej pauze vracia na obrazovky TV JOJ s novými časťami a vy si ju vychutnáte hneď v týždni plnom gastro hviezd!

Ak ste sa už nemohli dočkať dnešného dňa, kedy sa fanúšikovia relácie Bez servítky dočkajú novej časti, konečne je to tu. Najlepšia kuchárska šou na Slovensku sa vracia po týždňoch prestávky s premiérovými epizódami. Už v úvode týždňa nám kuchárske umenie ukáže Filip Urbanič. Kuchár, ktorý pracuje v najdrahších reštauráciách svojim hosťom naservíruje náročné menu. Po rokoch práce v dánskych reštauráciách sa vrátil na Slovensku a predvedie sa aj v Bez servítky. Práve v Dánsku reprezentoval Slovensko vo varení a pracoval v reštaurácii, ktorá sa prezentuje až dvomi michelinskými hviezdami. Dobre vie, že škandinávsky konzument je na jedlo náročný. Ako sú však na tom Slováci?

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

V tohtotýždňovej zostave uvidíte aj Dana Hrivňáka, ktorý je gastro nadšencom dobre známy. V Bez servítky ste ho už mohli vidieť ako pomocníka v kuchyni. To zďaleka nebude kuchárskym hviezdam koniec. Tohtotýždňová zostava si už v úvode týždňa neopustí kritické slová na slovenských konzumentov. "Myslím si, že je čas posunúť gastronómiu. Pokiaľ budeme stále robiť ľuďom to, čo poznajú, nenaučíme ich novému," zaznie z úst Filipa. Dano má však na to jasný názor. "Oni sa nechcú učiť." Napriek tomu v práci kolegu podporuje. Predjedlo v podobe jesetera síce nie je nič zvyčajné pre našu krajinu, pre gastro nadšencov je to však delikatesa. "Vrátil som sa na Slovensko, aby som mohol robiť toto. Chcem to prinášať Slovákom domov," prezradí svoje pohnútky dnešný kuchár, ktorý má len 25 rokov a už žne úspech s varením po celom svete. Prevratné menu na naše pomery ohúri jeho hostí v Bez servítky. Pôjde o suroviny, z akých bežne v našej krajine nevaríme a bez debaty tiež o poriadne nákladné menu. O aké jedlá pôjde? 

Sledujte premiéru Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!