Nenaplnené očakávania u Peťa: Do konkurentov bude skákať a žiadnu kritiku nebude akceptovať!

Peter je majiteľom reštaurácie a profesionálnym kuchárom. Kritika z jeho úst na minulé dni bola preto opodstatnená. Kvôli jeho profesii však majú hostia o to väčšie očakávania!

Menu bude rôznorodé, napriek tomu, že sa Peťo pracovne venuje najmä výrobe burgerov, ten v menu bude chýbať. Predjedlom bude prekvapivo Ázia. Jarné rolky ste zrejme už mali možnosť ochutnať a ani ich príprava doma nie je veľmi náročná. Náročné to však budú mať hostia, keď budú musieť jesť výhradne paličkami. To nahnevá Rebeccu, ktorá si myslí, že žiadna dáma pri stole nemá byť nútená k tomu jesť spôsobom, akým nevie. Pri predjedle z úst hostiteľa zaznie, že si neželá, aby boli k nemu hostia kritickí. "Odo mňa sú asi najväčšie očakávania, ale ja kritiku nemám rád," adresuje hosťom pred predjedlom dnešný kuchár. Kritika však k Bez servítky patrí a hostia Peťovu prosbu nevypočujú!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Po slabšom hlavnom chode príde na rad bravčová panenka. Drahá suroviny, ktorá nebude najdrahšia z menu. V nej bude schovaná stonková brokolica, ktorá je poriadne luxusnou ingredienciou. "Toto je na kilogram najdrahšia surovina na tanieri," predstaví Laci surovinu, ktorú by si možno iní ani nevšimli. Lacimu príde ľúto, že sa ingrediencia nestala hlavnou hviezdou menu. Dnes však varí Peťo, a to, ako si vyskladá menu, je len na ňom. Kritiku však rozhodne nebude prijímať a všetky negatívne slová od hostí im vyvráti. Na konci dňa to už nezvládne Laci, ktorému sa Peťovo správanie počas dneška nebude páčiť!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!