Luxusné menu alebo Laciho zbytočný experiment? Hostí neohúri kari v divine ani raňajky na večeru!

Ladislava Floreána netreba nijako špecificky predstavovať. Vidieť ste ho mohli už aj v Bez servítky. Laciho živí profesionálna gastronómia, tú predvedie aj dnes. Bude to jeho hosťom stačiť?

Počuli ste už o profesii "privátny šéfkuchár"? Práve táto pozícia v gastro oblasti živí dnešného kuchára. Ak sa vám nechce doma variť, môžete si takéhoto človeka najať k vám domov. Dvadsaťosemročný kuchár, ktorého charakterizuje čierno-červený rondon, miluje varenie do špiku kostí. Jeho relax pozostáva z čítania kuchárskych biografií. Napriek tomu, že má priateľku, väčšinu času obetuje práve práci. Hostia môžu od Laciho čakať trojchodové menu na profesionálnej úrovni. Nebude chýbať divina ani luxusne nastajlovaný dezert. Mohli by mu dnes hostia vôbec niečo vytknúť?

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Pri polievke budú chrliť pozitívnym slovami. Chutiť bude najmä Rebecce a Vladovi. "Mala som pocit, že nám chce ukázať všetko v jednom tanieri," zaznie z úst Mišky, pre ktorú polievka nebude za tisícku. Pred Lacim však aj ona povie pochvalné slová na súlad chutí, mimo stola si však neodpustí kritiku. "Laci bol až do konca presvedčený, že tá polievka bola urobená správne a urobil by ju tak znova," zaznie z jej úst po dojedení. Pôjde z jej strany o taktiku, keďže je dnešný kuchár pre všetkých veľkou konkurenciou? "India do slovenského lesa nepatrí," zaznie z úst Mišky zase na adresu hlavného chodu. Na tom sa však zhodnú viacerí. Ladislav do diviny pridá korenie, ktoré nie je pre toto mäso typické a experiment s kari sa mu nevyplatí. "Ty si do toho vložil zbytočnú energiu," neodpustí si kritické slová ani Peťo. Stále to môže zachrániť dezert, ktorým bude jogurtová pena a sušienka z ovsených vločiek. Možno kombinácia, ktorú aj vy raňajkujete doma. Keďže pôjde o ľadovú verziu, Laci použije pri príprave efektný suchý ľad, hosťom sa bude veľmi ťažko v zime konzumovať a on sám prizná, že niečo pri príprave pokazil! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!