Hostí nepresvedčí domáca knedľa: Petrovo menu prirovnajú k strave v nemocnici či u babky!

Petr pochádza z českej Moravy a hosťom sprostredkuje chute tejto oblasti. Tradičná kulajda aj domáce knedle môžu ohúriť, veď mladík má len 23 rokov!

Mladý Čech študoval na hotelovej škole, ktorú ale nedokončil, pretože dal prednosť práci. Sám sa však naučil robiť aj domáci "knedlík", ktorý k českému národnému jedlu patrí. "Ako Čech som odkojený na Vepřo-knedlo-zelo," zaznie z úst Petra. Po včerajšej indickej kuchyni bude možno hosťom toto menu bližšie. Ako polievka nebude chýbať tradičná Kulajda. "Len som ti chcel povedať, že chodím k Pohlreichovi do Prahy na Kulajdu a to je topka. Tomu sa určite nevyrovnáva. Toto je taká trojka," zaznie z úst Braňa. Majselfovi naopak bude pripomínať polievku od babičky. "Na to, že má chalan 23 rokov, zvládol to uvariť ako stará babka," vychváli prvý chod známy raper. Ela si Kulajdu spája s nemocničnou stravou, no na rozdiel od slovenského zdravotníctva, táto bude mať podľa nej aspoň chuť!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Zdroj: TV JOJ

To, ako uloží druhý chod Petr na tanier však sklame, mal sa s tým vraj lepšie vyhrať. Chuť je však dôležitejšia ako dizajn alebo to je naopak? "Priblížil si sa kuchyni, ktorá sa podáva v Čechách," zaznie z úst Braňa, ktorý akosi pozabudne na fakt, že Petr pochádza z Čiech. Dámam príde kuchyňa ťažká. Ani domáce knedle hostí neohúria. Podľa Ely má v príprave Petr medzery. "Kysnuté cesto by potrebovalo viac lásky," neodpustí si poznámku včerajšia kuchárka. Dezert môže zamiešať karty. Ako si naopak s jedlami obstojí dnešný kuchár?

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!