TOHTO by mal aj jeden Čech dosť: Tretí deň dostanú hostia ako hlavný chod mäso s knedľou!

Tento týždeň sa nesie v znamení jedného hlavného jedla. Minimálne od utorka do dnes je tento trend stále v kurze!

Dnes uvidíme v kuchyni dvadsaťpäťročnú učiteľku v materskej škôlke. Katku však v týchto dňoch napĺňa hlavne dieťatko, keďže je na materskej. A to už druhýkrát, aktuálne s dcérkou, no má aj staršieho syna. Ako mamina na materskej nemá toľko času vyvárať, keď však už varí, stojí to za to a presvedčia sa o tom dnes aj jej hostia z Bez servítky. Tento týždeň vidíme akýsi trend v hlavnom jedle. V pondelok síce hostia ochutnali indickú kuchyňu, už v utorok však prišla na rad česká kuchyňa v podobne tradičného Vepřa-knedľa-zela, v stredu sme prostredníctvom televíznych obrazoviek mohli ochutnať sviečková a tou budeme pokračovať aj dnes!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Druhý Slovák sa trepe do českého jedla? Nechápem," zaznie z úst jediného Čecha v partii. Petr bude mať po tomto týždni už možno českého národného jedla dosť. "Vôbec ma to nenahnevalo, že urobila sviečkovú, aspoň mám, čo porovnávať," povie prekvapivo Braňo, ktorý včera tiež podával takýto hlavný chod. V každom z jedál však išlo o iný druh knedle, takže aspoň nejakú zmenu uvidíme. Katka pripraví poctivú domácu parenú knedľu podľa receptu od babky. "Katku preškolím a jej sviečková bude dokonalá," zaznie z úst Braňa, ktorému bude u dnešnej kuchárky chutiť, no uzná, že jeho sviečková bola lepšia. Ako to budú mať ostatní?  

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!