Emma dokáže, že na veku pri varení nezáleží: Hosťom svojím dizajnovým menu vyrazí dych!

Najmladšia účastníčka tohto týždňa, študentka Emma, hostí ohúri krásnym dizajnom jedál aj prestierania. Čo však chuť?

Emma je študentkou bilingválneho gymnázia a tento rok maturuje. O účasti v Bez servítky sníva už tri roky. Keď uvidela v susedstve dodávku našej šou, bol to pre ňu jasný signál, aby sa konečne prihlásila. Popri učení je to fajn spestrenie. Ako študenti si môžete pekne zarobiť a ochutnať každý deň niečo nové. Hovorí sa, že šikovnosť nesúvisí s vekom. Emma má dvadsať rokov a hostia čakajú modernú gastronómiu vzhľadom na jej vek. Prekvapivo si do kuchyne nezavolá žiadneho pomocníka!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Možno by ste od dvadsaťročnej študentky nečakali náročné menu. Pravdou je, že Emma sa s dizajnom aj chuťou pohrá. Hostí ohúri už prestieranie, ktoré na plnej čiare prekoná Kristiána včera. Máme len druhý deň, no už v utorok pôjde latka poriadne vysoko. Pri polievke hosťom na stole pristane aj domáci chlebík. Ten síce Emma nerobila úplne sama, pomohla jej mamina, no stále pôjde o domáce pečivo, čím si veľmi šplhne. Paradajková polievka však bude trochu kyslejšia, no domáci chlieb ju môže zachrániť. Hlavné jedlo bude hýriť farbami. Aj keď hosťom príde porcia menšia, Emma staví na ochutnanie, nie prejedanie sa. Dezert však kombináciou ingrediencií môže zamiešať karty!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!