Súboj paneniek: Katka aj Emma zvolili rovnaký hlavný chod! U koho konkurencii viac chutilo?

Minulý týždeň sme videli niekoľkokrát rovnaký hlavný chod a vyzerá, že aj tento týždeň si hostia užijú niečo viackrát!

Katka je skúsená kuchárka, ktorá svojím hosťom rada dopraje dobré jedlo. Nebude tomu inak ani v Bez servítky. Dnešné menu bude podľa jej slov hodné tisícky. Ako predjedlo zvolí kačaciu paštétu, ktorá sa považuje za pomerne tradičný, no luxusný prvý chod vzhľadom na cenu hlavnej suroviny. Bravčové hosťom pristane na tanieri ako hlavný chod. Opäť pôjde o panenku. Tú pripravila konkurentom aj Emma, ktorá zvolila inú podobu prílohy aj omáčku. Katka si pre hostí pripraví dokonca dve možnosti omáčky. K panenke sa jej žiada hríbová omáčka, no dobre vie, že nie každý má huby rád, preto ako druhú možnosť zvolí syrovú omáčku! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Čo je lepší spôsob k výhre, ako pripraviť každému, čo má rád?" Zaznie z úst Kristiána, ktorý preferuje syrovú omáčku. "Čakám, že tí, čo kritizovali v utorok, ozvú sa na rovnaké veci aj dnes," neodpustí si poznámku pondelkový kuchár. Emme vyčítali malú porciu. Tento problém sa bude opakovať aj dnes. Vyčítať Katke budú aj vysušené mäso. "Chutí mi táto Katkina, ale Emmkina bola lepšia," prekvapí Juliana, ktorá si s dnešnou kuchárkou veľmi sadla. "Ja som myslela, že vyskočím od toho stola, to bol taký kompliment," poteší úprimne Emmu. "Katka až tak nevie prijať kritiku?" všimnú si dnes jej hostia. Kto si napokon odnesie tisíc eur?

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!