Čo môže byť nezdravé na cibuľačke? Obľúbenú francúzsku polievku rozoberie Tina na drobné!

Vyzerá to tak, že si tohtotýždňová partia sadla. Ako to však už býva, vždy sa nájde niekto, kto bude mať poznámku na každé jedlo!

Tento týždeň otvorila Tina, ktorá pracuje ako odborníčka na optimálnu výživu. O jedle vie možno viac než priemerný človek. Na druhej strane, ak by človek chcel pri nej občas zhrešiť, mal by to ťažké. Jej jedlo bolo ľahké a fit, no nemôže čakať, že sa rovnako vyvážene naje aj u hostí. Už u Paliho bude mať problém s tým plnohodnotne a zároveň zdravo sa najesť. "Očakávam, že padnem do kómy, keď toto celé zjem," zaznie z jej úst po tom, čo na stole pristanú hovädzie líčka. Azda najväčší problém bude mať s francúzskou cibuľovou polievkou, ktorá hostí rozdelí!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Je pravdou, že cibuľu nemá každý rád. Aj keď patrí medzi jednu z najobľúbenejších surovín na Slovensku a dávame ju v našich končinách všade, kde sa aspoň trocha hodí, nie každý ju miluje. Pali bude výberom polievky riskovať, no krok vedľa neurobí. Hostia by si polievku najradšej pridali, ak by ich nečakali ďalšie sýte chody. "Za mňa je to úplný strop, nemám na polievku ani jedno krivé slovo," neodpustí si pochvalné slová Samo. Najväčší problém s polievkou bude mať Tina, ktorá razí zdravú životnú filozofiu. Dobre vie, že je cibuľa zdravá, na druhej strane má aj niekoľko mínusov. "Cibuľa je veľmi ťažká na trávenie. Stráviť toľkoto cibule môže byť veľmi zaťažujúce na žalúdok," zaznie z jej úst! 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!