Dve dámy a jeden dezert? Pondelok sme odštartovali s tiramisu, rovnako sladko ho aj zakončíme!

Zuzka je divákom TV JOJ známa ako špecialistka z relácie Tvoja mama varí lepšie ako moja. Po rokoch sa na naše obrazovky vrátila a tentokrát hosťom pripraví menu ona!

Aktuálne pracuje Zuzana Sabolová ako brand managerka. Keďže sa už roky pohybuje v gastronómii, očakáva sa, že jej menu hosťom vytrie zrak. Vzácnu návštevu privíta v štýlovo zariadenom byte, ako inak, s veľkou kuchyňou, ktorú považuje za svoje kráľovstvo. Aké menu by ste od Zuzky očakávali? Možno vás prekvapí, že zvolí rýdzo talianske jedlá. Do hlavného jedla zakomponuje v Taliansku obľúbené morské plody. To bude konečne spokojná aj Tina, pre ktorú to sú super potraviny. Nie každý je však fanúšikom morských "príšer"! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Dezert sa môže stať kameňom sváru medzi dámami, keďže Zuzka pôjde do rovnakej sladkej bodky ako Tina. Tiramisu však nie je žiadnou raritou a nielen v Taliansku je považované za najlepší dezert v trojchodovom menu. V čom sa bude líšiť tiramisu Zuzky a Tiny? Expertka na optimálnu výživu sa netají tým, že pri tiramisu zhreší občas aj ona a ani jej verzia nebola "super fit". Zuzka však na rozdiel od Tiny pridá aj alkohol, ktorý dodáva tiramisu pre mnohých nezameniteľnú chuť. Dezert ešte ozvláštni jedlými kvetmi či ovocím. Ktorá verzia bude viac hosťom chutiť?

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!