Krásny dizajn aj chuť u Stanky pokazí zásadná vec: Iris si na kačke nájde nežiadanú surovinu!

Stanka dnes pozve konkurentky z Bez servítky na pyžamovú párty. Ak by ste však čakali "chuťovky" k filmu, budete milo prekvapení, akým menu ohúri. Jednej zo surovín sa však hostky určite nepotešia!

Stanislava pracuje ako profesionálna animátorka. Práve odtiaľ pramení jej veselá nálada, ktorú ešte k tomu dopĺňa o farebné oblečenie. Miluje všetko, čo je ružové a hostky dnes pozve do svojho bývania ako u Barbie. Aj prestieranie bude zladené do jej obľúbenej farby. Hostky ohúri najmä hlavné jedlo, ktoré bude vyzerať ako z Paríža, a to budeme len v Čachticiach. Zemiakovo-kapustová kaša bude krásne fialová, čo možno naruší ružovú atmosféru, no chuť milo prekvapí. K nej sa bude podávať kačica. Znie to ako večera na úrovni, to by si však jedna z jej návštevníčok nemohla v jedle nájsť niečo, čo tam nepatrí! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Mám rada chrumkavú kožu, ale zarazilo ma, že je tam perie," zaznie z úst Iris, ktorej sa včerajšok zrovna nevydaril. Týmto priznaním šokuje hostiteľku, ktorá na čistení kačky spoločne pracovala s mamou. "Toho peria tam bolo aj zo tridsať," povie Iris. "To ma mrzí, lebo fakt sme to mäso čistili," povie jej na to Stanka. Že by na jednu časť kačky zabudli? Iris to pokazí celé dojem z večere a napriek tomu, že jej jedlo chutilo, ohodnotila by ho maximálne tromi bodmi. To sa ostatné dámy ohradia. Z ich pohľadu pôjde len o menšiu nepozornosť pri malej časti kačice, vonkoncom o nič proti Iris!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!