TOTO by len tak nejaký hostiteľ neodpustil: Rado si do Jarkinej polievky naleje pohár vína!

Jarka sa zatiaľ príliš neprejavila. Ohúriť však môže hostí svojím menu. A nie len tým, ale aj krásnym prostredím, kde ich privíta. Rado jej však večer môže pokaziť nevhodným konaním!

Najtichšia z partie, Jarka, dnes hostí privíta v rodinnom zrube v Belušských Slatínách. Krásnu, tichú a malebnú oblasť nachvíľu narušia hostia z Bez servítky. Jarka si pre nich pripraví výdatné menu, ktoré bude čisto v jej réžii. Pri predjedle im dych vezme krásne vyzerajúci domáci chlebík. Hosťom k nemu hostiteľka ponúkne domácu nátierku, ale aj domáci jahodový lekvár s medom. V druhej nádobke bude feta syr, možno vás prekvapí, že v kombinácii s jahodami môže spôsobí hotovú spúšť chutí. "Ruku na srdce, tá nátierka bola stokrát lepšia ako moja," zaznie z úst Rada, ktorému je sebakritika blízka!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Druhým chodom tiež Jarka riskne. Pôjde o cviklovú polievku. Túto mega zdravú ingredienciu nemá každý rád. Jarka do nej pridá miesto klasického mlieka kokosové, ktoré môže zmeniť chuť polievky, ktorú možno poznáte aj vy. Nie každý sa tomuto faktu poteší. "Príde mi podobná ako včerajšia," zaznie z úst Emy. Paradoxne však včera šlo o zázvorovo-mrkový krém, otázkou teda po dnešnom dni ostane, v čom príde Eme podobná. "Na to, že to je cviklová polievka, tak nechutí až tak výrazne. Keď tam dám trochu víno, bude to lepšie?" Spýta sa Rado Emy, keďže sa obom bude zdať, že je farba polievky málo "cviklová". Pred očami hostiteľky tak znehodnotí jej výtvor!

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!