Ema bude otvorene v Bez servítky hovoriť o údajnom ex: TIETO slová prekvapia všetkých pri stole!

Na záver týždňa s menším meškaním usadí Ema hostí v Nitre. Pri stole si neodpustia kritické slova, no ani ona sama nebude bez ostrých slov, ktoré prítomných poriadne prekvapia!

Ema Ferusová pôsobí ako influencerka, no v očiach verejnosti sa preslávila tiež zverejnením údajného kontroverzného vzťahu s bývalým ústavným činiteľom. Vo videu z konca leta minulého roka uvádza, ako mal údajte vyzerať jej vzťah s politikom. Ten považoval celé zverejnenie za antikampaň pred predčasnými parlamentami voľbami. "Aj keď veľa ľudí o mne rozpráva, že som zlatokopka a nemám ani cent. Chcela by som ukázať, ako žijeme tu v Nitre," zaznie z úst dvadsaťtriročnej Emy. "Ja a kuchyňa si veľmi rozumieme, ale chcela som si byť istá, tak som si zavolala najlepšieho kuchára, akého pozná," prizve si Ema na pomoc kamaráta, aby si poistila výhru. Otázkou je, či sa im spoločné varenie podarí! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Ako hlavný chod bude podávať delikatesu Wellington, ktorú možno poznáte aj vy. Bude to jedlo, ktoré si získa najmä mužskú časť osadenstva Bez servítky. Karin a Jarka sa príliš mäsitému chodu nepotešia. Obe si vypýtajú menšiu porciu a tá esteticky nebude pôsobiť tak pekne ako u Francisa a Rada. "Nečakala by som, že takéto mäso zvolíš," pochváli Karin napriek tomu, že porciu nechá takmer nedotknutú. "Aj keď som mala bývalého partnera, tak som mu robievala bravčové pečené, ktoré bolo šesť hodín v trúbe," zaznie prekvapivo z úst mladej kuchárky. Karin si neodpustí otázku, či každému bývalému. "Niektorý nemal na mňa čas šesť hodín, pretože musel pracovať v parlamente," prezradí podrobnosti vzťahu, ku ktorému sa samotný politik po zverejnení obviňujúceho videa odmietal vyjadriť a nikdy neuviedol, či sa skutočne stretávali. Podaktorým hosťom po tomto tvrdení zabehne!

Sledujte finále Bez servítky už dnes o 17:50 na JOJke!