Do Bez servítky mieri bývalá televízna advokátka: Aha, ako teraz vyzerá Renáta Názlerová!

Relácia Bez servítky prináša na obrazovky TV JOJ častokrát známe tváre a návraty z minulých relácií. Výnimkou nebude ani tento týždeň, kedy uvidíme bývalú advokátku zo Súdnej siene!

Súdna sieň patrila dlhé roky medzi obľúbené programy TV JOJ. V repríze si ju dodnes pozrie veľké množstvo divákov. V šou ste mohli vidieť inscenovanie skutočných prípadov zo slovenských súdov, ktoré stvárnili herci, ktorí profesionálne tento odbor neštudovali. Boli to častokrát ochotníci a ľudia z iného odvetvia. Jednou z nich bola aj Renáta Názlerová v úlohe prísnej advokátky. Súkromne pôsobila ako redaktorka, ale aj scenáristka a amatérska herečka. Pod jej menom dokonca vyšlo niekoľko úspešných knižných titulov!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Od nakrúcania Súdnej siene už uplynulo viac rokov, no Renátu ste na našich obrazovkách mohli vidieť prostredníctvom rôznych reportáži. Neraz v nich priznala, že sa snaží pracovať na tom, aby sa prijala taká, aká je. Presne to učí aj svojich čitateľov v knihách. Napriek tomu, že si uvedomuje, že nemá krivky modeliek, hrdo prezentuje svoju postavu v lichotiacich outfitoch, ktoré jej na váhe rozhodne nepridávajú, naopak uberajú jej na veku. Posúďte sami tento týždeň v Bez servítky, že na svoj vek rozhodne nevyzerá!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!