Pozornosť alebo provokácia? Petra nachystá len pred Renátu soľ a korenie: Čo na to ostatní?

Dvadsaťtriročná Petra je už mamičkou ročného dievčatka. Ak má popri materskej čas na varenie a pečenie, určite ho takto využíva. Veď dnešné jej menu vzbudí samé pochvalné slová. Večer však začneme v dusnej atmosfére!

Mamy na materskej málokedy majú čas pre svoje záľuby. Vyzerá to však, že Petre varenie ani pečenie cudzie nie je. Miesto toho, aby si účasť v Bez servítky uľahčila, zvolí prepracované menu. Dokonca aj pre Renátku bude nejedno jedlo, ktoré ochutná premiérovou v jej živote. Ešte predtým, než sa však hostia pustia do prvého chodu, utkvie im zrak na prestieraní. To bude veľmi elegantné a decentné, no oko nejedného nepoteší to, že si koreničku a soľničku nájde na svojom mieste len Renáta. 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Tá sa prvý aj druhý deň prejavila tým, že jej jedlo nebolo dosť ochutené a rada si ho dosolí podľa seba. Toto zistenie využije vo svoj prospech dnešná hostiteľka, ktorá na miesto na stole, kde bude sedieť Renáta, položí koreničku aj soľničku, aby si mohla návštevníčka jedlo dochutiť podľa svojho gusta. Samotná Petra však nemá rada, keď je pri prestieraní na stôl položené ochucovadlo, preto spravila pre vzácnu návštevu výnimku. To, že ochucovadlá sú len pred Renátou sa nebude páčiť ostatným hosťom. "Bál som sa vypýtať si soľ, pretože Peťka ju dala iba Renáte," zaznie z úst Andreja. To uvedie na pravú mieru Petra, ktorá, samozrejme, aj ostatným hosťom dovolí si prichutiť jedlo podľa ich chutí. Ako mala postupovať, aby sa hostí nedotkla, neurobila to, čo ona sama nechce a zároveň vyhovela jednej hostke? 

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!