Nezabudla Kristína náhodou na mäso? Hostia dnes dostanú ako hlavný chod samotnú prílohu!

Tento týždeň vidíme v Bez servítky variť profesionálov či amatérov, ktorí sa sami priučili gastronómii a učia to ďalších. Keďže sú to kuchári, ktorí varia zdravšie jedlá či také, ktoré neobsahujú alergény, neprekvapí nikoho, že bude dnešné menu bez mäsa!

Kristína Suchánková samú seba opisuje ako obyčajnú ženu, vonkoncom nie profesionálnu kuchárku. Tridsaťsedemročná Kika sa živí ako "food blogerka a content creator". Jej recepty nájdeme v rôznych časopisoch, knihách či reláciách. Ako veľa žien v domácnosti, naučila sa variť pre svoju rodinu chutné jedlá. V živote sa však musela popasovať s viacerými potravinovými alergiami či intoleranciami v rodine, preto začala variť bez lepku či vegánsku stravu. "Nie som študovaná fotografka ani nič podobné. Až na staré kolená som objavila to, čo ma baví a čím sa živím. Do života vám občas prídu veci ako potravinové intolerancie a zo dňa na deň musíte začať inak variť, " zaznie z jej úst v Bez servítky. Pre hostí však dnes spraví výnimku a pripraví dokonca mäso. 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Polievka bude bezmäsitá, keďže o nej hostia vedia, že varí aj vegánsku stravu, neprekvapí ich ani druhý chod. Hosťom prichystá Kristína len zeleninu. Bude to vyzerať skutočne len ako diétna strava či príloha. Že by hostiteľka na niečo zabudla? V skutočnosti si vypýtajú len vodu. Keď pôjde Kika po nápoje, bude tam dlhšie, ako by návšteve bolo milšie. Okrem vody príde lahodná vôňa. Za tou sa bude ukrývať mäsko, ktoré k hlavnému chodu chýbalo. Len, aby medzitým už nepojedli prílohu!

​Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!