Chlebíčková kráľovná neostane povesti nič dlžná: Variácie chutí predjedla u Petry ohúria každého!

Hostia dnes nebudú skrývať nadšenie už pri predjedle. Ako inak, Petra zvolí svoju najväčšiu vášeň - chlebíčky!

Petra Nevlahová síce pracuje ako projektová manažérka, no jej veľkou záľubou je varenie a pečenie. Na Instagrame vedie úspešný účet, kde pridáva recepty na prípravu chutných jednohubiek a chlebíčkov. Tie si môžete od nej objednať na rôzne podujatia. Nie je preto prekvapením, že ako predjedlo zvolí svoju silnú stránku. Hneď, ako zistili jej konkurenti, čomu sa Petra venuje, mali na štvrtok sny o chlebíčkoch. Tie sa im aj splnia. Petra si pripraví variácie, ktoré nadchnú každého "chlebíčkára", ale aj milovníka nových chutí. Ak by ste čakali šunku, syr a maslo, budete poriadne prekvapení, ako netradične sa dá pečivo obložiť!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Petra sa na sociálnych sieťach predstavila prípravou netradičných nátierok na chlebíčky, ale aj oblohou, ktorú by ste možno na prvú nepoužili. Naučiť pripravovať nátierky sa bude snažiť aj hostí pri programe. Keď príde prvý chod, hostia nebudú skrývať nadšené ovácie. "Od pondelka som sa tešil na chlebíčky," zaznie z úst Dalibora. Hostí ohúria farebné kombinácie. Na prvom bude nátierkové prevedenie Cézar šalátu, stred bude pokrývať cvikla s kozím syrom a posledný bude talianskym chlebíčkom - pesto, parmezán, píniové oriešky, kapara pokrytá pistáciami. Wow, tak takéto chute majú hostia možnosť ochutnať inak možno len niekde pri mori. 

​Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!