TAKTO to dopadne, keď si niečo nevyskúšate pred tým, ako prídu hostia z Bez servítky!

Úvod nového pracovného týždňa začneme u Júlie, ktorá si pre hostí pripraví talianske menu. Na tom by nebolo nič zlé, ak by nenastali nečakané komplikácie!

V novom týždni sa stretne zaujímavá zostava, s ktorou sa určite nebudete nudiť. Všetko to budú mladí a sympatickí ľudia. Týždeň otvorí Júlia, tridsaťtriročná podnikateľka so zážitkovým kreslením. Júlia je skutočne zaujímavou ženou a také bude aj jej menu. Ako predjedlo zvolí závan mora - slávky na paradajkách a bielom víne. Tie budú pre niektorých jej hostí premiérovou v živote. Pravdou je, že týmto chodom nešla Júlia na istotu, morské plody totiž nie sú voľbou každého. Pre jej hostí bude problémom už len to, ako ich vlastne ochutnať. S výzvou si však poradia. Keď príde druhý chod, luxusná hovädzia sviečkovica, hostia sa príliš nepotešia. Problémom nebude, aké mäso hostiteľka zvolila, ale jeho výzor a chýbajúca omáčka. "Ani som nevedela, ako inak to nastajlovať," bude Júlia k hosťom úprimná! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Dezertom môže zachrániť aj nevydarený hlavný chod. Pôjde o obľúbené Crème brûlée, ktorým sa ale už vzdialime od Talianska. Recept neobsahuje síce veľa surovín, no jeho príprava si vyžaduje trpezlivosť a posledný krok v podobe flambovania. "Dezert ešte nie je dokončený. Cukor sa roztopí malou kulinárskou flambovacou lampičkou," predstaví svoj dezert a špeciálne náčinie Júlia. Pomocník však bude zrejme pred kamerou v strese a nebude fungovať. Ani ďalšie náčinie však nebude spolupracovať tak, ako by malo. "Bol to trapas ako mraky," zaznie z úst samotnej Júlie, ktorá si flambovanie pred premiérou v TV nevyskúšala dostatočne! 

Zdroj: TV JOJ

​Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!