Surové zemiaky a dizajn alá denné menu: Je TOTO tradičná bieloruská kuchyňa alebo trapas?

Arseni je študent, ktorý pochádza z Bieloruska. Tradičné menu z tejto krajiny bude chcieť ukázať aj v Bez servítky. U hostí však nevzbudí taký záujem, ako by si želal!

V Bez servítky často vidíme kuchárov, ktorí nie sú pôvodom zo Slovenska. Práve to zabezpečuje pestrosť kuchyne, ktorú môžete v relácii vidieť. Dnes hostí privíta dvadsaťdvaročný Arseni, ktorý je pôvodom z Bieloruska. Tradičné bieloruské bude aj jeho menu. Hostia od študentka a manažéra v obchode nemajú veľké očakávania. Môže ich však milo svojím varením prekvapiť. Arseni sa venuje už päť rokov vešteniu. Túto schopnosť údajne podedil od babky, ktorá je liečiteľka. Pred Bez servítky vyveštil, že tento týždeň zvíťazí žena!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Prišiel som do tejto súťaže ukázať bieloruskú kuchyňu," prezradí Arseni. Pri príprave si možno dá viac práce, ale dizajn bude bez debaty odfláknutý a zhodnú sa na tom všetci pri stole. Polievka výzorom ako tak prejde, no hlavné jedlo bude podľa hostí čistým prepadákom. "My si tu vyvárame, snažíme sa a on dá toto?" Zemiaky v tradičnej bieloruskej placke budú vraj surové a hostia ich radšej na vlastné riziko nebudú konzumovať. Prekvapivo nebude nadšená z dnešného menu ani Júla, ktorej inak chutí takmer všetko. Hostia budú skutočne sklamaní. "Dezert prerazil úplne dno," zaznie z úst včerajšej súperky Arseniho a ani menu nezachráni pokazený dizajn a chuť jedál. Arseniho kritika nerozhodí, bude v nej vidieť taktiku jeho súperov!

​​Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!