Dvaja kohúti na jednom smetisku: Arseni u Martina vypení a obviní ho, že ho môže otráviť!

Tento týždeň síce v Bez servítky prevažujú ženy, no už druhý deň po sebe uvidíme variť chlapa. Po Arseniho nevydarenom menu môže ukázať svoje kuchárske umenie Martin!

Včerajšok by hostia mohli opísať slovom "prepadák". Žiadne z jedál si u hostí nenašlo pozitívnu odozvu. Martin má tak veľkú šancu, že môže - ako chlap - v tomto týždni zvíťaziť. To by však nemohol Arseni vyveštiť, že zvíťazí žena. Bielorus sa môže ešte mýliť. Martin má na výhru veľké šance. Polievka navnadí hostí na hlavné jedlo, ktoré si odnesie pozitívne ovácie. Panenka v slaninke so zemiakmi plnenými bryndzou a syrom. U hostí bude mať veľký úspech. Arseni však bude po včerajšej kritike uňho doma výbušný a nedaruje Martinovi vôbec nič!

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

"Moje jedlo bolo domáce, to muselo byť takto," bude Arseni obhajovať svoj nevydarený včerajšok. Skutočne išlo o tradičnú domácu stravu, no nie všetko si hostiteľ pripravil sám a inak tomu nebude ani u Martina. Bude Arseni skutočne nahnevaný a vytočený po včerajšku alebo je proste len hlučný? Hostí obviní, že z neho robia hlúpeho. Ochutnať nebude chcieť u Martina ani hubovú omáčku, keďže nebude poznať pôvod hríbov. Na to bude mať zrejme svoje dôvody. "Nechcem ráno skončiť otrávený. Martina nepoznám príliš dlho a nemohol som mu veriť," prezradí svoje dôvody Bielorus. Hostiteľa sa to však dotkne, lebo hosťom naservíroval huby, ktoré vlastnoručne pozbieral. Pri dezerte už Arseni neudrží emócie. So svojím zákuskom si veľa práce včera nedal, no ani Martin sa pri "pečení" nepretrhne. Taktiež si pripraví pre hostí nepečený zákusok z keksov. Martin nazve Arseniho dezert "grcom", a to už sa mladík neudrží! 

Zdroj: TV JOJ

​Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!