Po TOMTO odhalení nebude hosťom všetko jedno: Oľga použije pri varení roky starý olej!

Oľga môže zamiešať karty. Podľa Arseniho totiž má tento týždeň vyhrať žena. To by však nemohol jej večer narušiť pokazený olej!

Že Oľga a Hana si už od prvého momentu nesadli, je zjavné. Dnes ich vzájomné nesympatie vyústia do finálneho bodu. Hana prizná, že sa bojí konzumácie u svojej súperky, lebo neverí jej kuchárskemu umeniu. Večer sa začne negatívne už po tom, ako si hostia sadnú za stôl. Opäť budú problémom kvety. Oľga dá umelé do vody. Teda napohľad budú umelé. Ukáže sa, že je to kombinácia umelých a živých kvetov, preto tá voda. V Bez servítky sme už dávno zistili, že dôležité nie je len menu, ale aj prestieranie, program či správanie hostiteľa. Oľga bude celý deň nastavená tak, že Hane nevyhovie. Jej hostka však nebude jediná, ktorá bude mať na Oľgino varenie kritické slová! 

Chcete si varením zarobiť 1000 eur za jediný týždeň a vyhrať ďalších 1000 eur? Tak neváhajte, prihlásiť sa môžete prostredníctvom formulára na tomto odkaze!

Predjedlom bude šalát s balkánskym syrom a kuracím mäsom. Už ten bude pôsobiť ako hlavné jedlo. Nie tak sýtosť predjedla, ale jeho zvláštna chuť donúti hostí spýtať sa hostiteľky, čo do šalátu dala. Podľa Oľgy poliala šalát olivovým olejom, aby bol zdravší. Júlia poprosí hostiteľku, aby im obal od oleja ukázala, pretože nebudú cítiť žiadnu olivovú chuť. Oľga sa bude vykrúcať a fľašu nebude chcieť Júlii dať. Nebude mať však na výber, a keď Júlia prečíta dátum spotreby, kde bude napísaný október 2021, hosťom sa prevráti žalúdok hore nohami. Oľga sa však bude obraňovať tým, že ide o minimálny dátum spotreby, ale prešvihnúť ho o niekoľko rokov? To je extrém. "Ja som potravinár a viem, že maximálna záruka po záruke je 40 dní," povie Arseni a hostia budú mať ešte väčší strach o svoje zdravie!

Zdroj: TV JOJ

Sledujte Bez servítky pracovné dni o 17:50 na JOJke!